Broskve se šunkou a jahodami
20 min.
Ingredience
- 2kusyBroskve
- 4plátkyšunka
- 2kusyJahody zahradní
- 1lžícePetržel - nať
- 80gramůsmetanový tavený sýr
- 80gramůMáslo
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Broskve rozkrojíme, vyjmeme pecku a na spodní straně mírně seřízneme, aby neklouzaly po talíři.
- 2Sýr napěníme s máslem a sáčkem se zdobící špičkou naplníme broskve pěnou.
- 3Šunku složíme do kornoutků, které klademe na náplň. Ozdobíme jahodami a petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.