Broskvová polévka s červeným vínem
11 min.
Ingredience
- 500mililitrůVíno červené
- 300gramůBroskve
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 25gramůCukr moučkový
- 15gramůMáta
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme ovocné červené víno, osladíme a přivedeme k varu. Provaříme, aby se odpařil alkohol a odstavíme. Čerstvé broskve vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky a pokapeme citronovou šťávou. Vložíme do vína, přidáme posekané lístky máty a necháme vychladnout.
- 2Před podáváním posypeme mletým pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.