Broskvové čatní
50 min.
Ingredience
- 200gramůCukr moučkový
- 100gramůHrozinky
- 1šálekOcet kvasný lihový
- 400gramůBroskve
- 2lžičkyChilli koření mleté
- 1lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
72 g
Postup přípravy
- 1Omyté broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtky.
- 2Cukr svaříme v octě, přidáme nakrájené broskve, hrozinky, chilli, zázvor a cukr a necháme octovou směs zvolna bublat.
- 3Když směs zhoustne na pastu, necháme ji vychladnout a plníme jí sklenice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.