Broskvové tyčinky s mandlemi a ořechy

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle a ořechy nasekáme nadrobno, sušené broskve nakrájíme. Med rozmícháme v trošce horké vody, přisypeme ořechy, mandle a broskve a mícháme do zhoustnutí. Nakonec přidáme špetku vanilky.
  • 2
    Těsto opatrně rozetřeme na pečicí papír ve vrstvě silné cca 1,5 cm a nožem naznačíme obdélníkové tyčiny.
  • 3
    Vložíme do mírně vyhřáté trouby a sušíme při nízké teplotě. Jakmile tyčinky oschnou, obrátíme je a sušíme dál dokřupava. Dle naznačení rozlámeme, případně ještě krátce dosušíme.
  • 4
    Hotové tyčinky necháme vychladnout, posypeme skořicí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.