Broskvový koláč s mandlemi
50 min.
Ingredience
- 800gramůBroskve
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůCukr moučkový
- 150gramůMáslo čerstvé
- 100gramůMandle
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
30 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Broskve oloupeme, rozčtvrtíme a vyjmeme pecky. Do mísy nasypeme mouku, přisypeme cukr, drcené mandle, přidáme máslo a vypracujeme těsto. Do pekáče na dno položíme broskve, zakryjeme těstem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
- 2Koláč naporcujeme, upravíme na servírovací mísu a teplý podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.