Brukve plněné masem

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
35 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
12 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava náplně: jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle, přidáme nasekaný žampión, posekanou petrželovou nať, osolíme a dusíme do měkka. Poté přidáme namleté maso i se šťávou, mírně podlijeme a podusíme 5 minut. Odstavíme z ohně a zamícháme žloutek.
  • 2
    Příprava brukví: oloupané brukve vydlabeme lžičkou, osolíme uvnitř i vně, naplníme připravenou směsí a vložíme do zapékací mísy na rozehřáté máslo.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborami dušenými s máslem a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.