Brukvové zelí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brukve oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme brukve, kmín, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Poté zelí okyselíme a přisladíme dle chuti. Dle obliby můžeme zahustit lžičkou hladké mouky, smíchané s vodou a krátce povařit.
  • 3
    Zelí podáváme jako přílohu k pečením a knedlíkům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.