Brukvový salát s olejem
10 min.
Ingredience
- 4kusyKedlubna
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžíceVoda pitná
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Sůl a cukr rozpustíme ve lžíci vody, přidáme ocet a olej. Řádně rozmícháme.
- 2Oloupané brukve nastrouháme na jemném struhadle, přelijeme zálivkou. Povrch salátu posypeme mladými lístky brukví.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.