Brusinková omáčka se šlehačkou
10 min.
Ingredience
- 50gramůDžem rybízový
- 1kusPomeranče
- 2lžíceKřen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 200gramůKompot brusinkový
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 0,13litrVíno červené
- 0,13litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1102 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
44 g
Sacharidy
153 g
Vláknina
11 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Džemy zředíme vínem a šťávou z citronu a pomeranče. Přidáme ostatní suroviny.
- 2Před podáváním do omáčky zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.
- 3Omáčku podáváme k jemným vařeným masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.