Brusinkový salát s krůtím masem

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na slabé plátky. Osolíme, opepříme, potřeme olejem.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a krůtí maso ně něm zprudka opečeme. Maso odložíme stranou na talíř.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, osmahneme na něm na nudličky nakrájenou cibuli. Plátky krůtího masa nakrájíme na nudličky.
  • 4
    Na připravené talíře rozdělíme očištěné listy ledového salátu, na kolečka nakrájenou okurku, opečenou cibuli, krůtí maso a sušené brusinky. Nakládané brusinky promícháme s limetkovou šťávou, 2 lžícemi vody a vypečenou šťávou z krůtího masa. Salát zálivkou pokapeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.