Bryndzovníčky

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
47 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do prosáté mouky na vále rozsekáme tuk, prolisujeme brynzu, osolíme a rychle zpracujeme těsto.
  • 2
    Rozválíme do tvaru obdélníku a nakrájíme na čtverečky asi 8x8cm.
  • 3
    Připravíme náplň z nasekaného uzeného masa, které vložíme na usmaženou cibuli s paprikou a utřeným česnekem. Prohřejeme a necháme vychladnout. Náplň navršíme do středu čtverečků, zabalíme do šátečků, okraje stlačíme a potřeme rozšlehaným žloutkem.
  • 4
    Pečeme na nevymaštěném plechu v dobře vyhřáté troubě.
  • 5
    Podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.