Brynzová pěna
30 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Brynza
- 20mililitrůZakysaná smetana
- 20gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCibule
- 200gramůOkurka salátová
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 4gramyKmín drcený
- 30gramůPažitka
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brynzu ušleháme s máslem, vmícháme jemně nakrájenou cibuli, kmín, papriku, nasekanou pažitku a sůl. Je-li pěna příliš hustá, zředíme zakysanou smetanou. Na talířky rozprostřeme plátky okurky, na ně navršíme pěnu a ozdobíme kolmo zapíchnutými půlkolečky okurky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.