Brynzová polévka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
28 mg
Vápník
312 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brynzu dobře rozmícháme nebo rozšleháme s mlékem.
  • 2
    Široké nudle uvaříme v mírně osolené vodě. Odvar z nudlí scedíme do připravené brynzy a za stálého prošlehávání metlou uvedeme do varu a krátce povaříme.
  • 3
    Do polévky přidáme uvařené nudle a máslo, dochutíme solí.
  • 4
    Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.