Brynzová polévka s houbami a těstovinou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
842 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé hříbky očistíme, omyjeme a pokrájíme na plátky. Brynzu si dohladka rozmícháme ve vlažném mléku. Kopr omyjeme a drobně pokrájíme. Očištěný česnek prolisujeme.
  • 2
    Do hrnce dáme l litr vody, houby, sůl, drcený kmín a houby vaříme přibližně 15 minut doměkka. Pak do polévky zavaříme domácí nudle, které vaříme 1-2 minuty. Pak přilijeme mléko s brynzou, přidáme na zjemnění máslo a polévku pomalu vaříme dalších 2-3 minuty.
  • 3
    Nakonec do polévky přimícháme česnek s koprem, necháme přejít varem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.