Brynzové knedlíčky se slaninou

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
26 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy prolisujeme brynzu, přidáme krupici, strouhanku, celá vejce a sůl. Vše dobře propracujeme na tužší těsto.
  • 2
    Z těsta tvarujeme knedlíčky o velikosti vlašského ořechu, vhazujeme je do osolené vařící vody, vaříme asi 8 minut.
  • 3
    Uvařené knedlíčky scedíme a po okapání přendáme na nahřáté talíře. Přelijeme je na kostičky nakrájenou, rozškvařenou slaninou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.