Brynzové knedlíky

23 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brynzu zpracujeme s krupicí, strouhankou, vejci a lžičkou soli.
  • 2
    Z těsta tvarujeme malé knedlíky, vkládáme je do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme 6-8 minut.
  • 3
    Uvařené knedlíky vyjmeme děrovanou naběračkou a omastíme rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninou.
  • 4
    Podáváme jako přílohu k dušené zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.