Bucatini all'amatriciana
50 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 150gramůPancetta
- 600gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 400gramůTěstoviny Bucatini
- 6gramůPetržel - nať
- 30gramůSýr Parmezán
- 2gramyChilli koření mleté
- 2stroužkyČesnek
- 12mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Odkrojený tuk z pancetty necháme na pánvi vysmažit, poté přidáme pancettu pokrájenou na kostičky a osmahneme. Přimícháme pokrájenou cibuli, česnek a chilli, vše za stálého míchání smažíme na oleji půl minuty. Osolíme a opepříme, přidáme pokrájená rajčata. Omáčku necháme povařit do zhoustnutí.
- 2Těstoviny uvaříme dle návodu a podáváme přelité omáčkou, posypané petrželí a strouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.