Bucatini all'amatriciana

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odkrojený tuk z pancetty necháme na pánvi vysmažit, poté přidáme pancettu pokrájenou na kostičky a osmahneme. Přimícháme pokrájenou cibuli, česnek a chilli, vše za stálého míchání smažíme na oleji půl minuty. Osolíme a opepříme, přidáme pokrájená rajčata. Omáčku necháme povařit do zhoustnutí.
  • 2
    Těstoviny uvaříme dle návodu a podáváme přelité omáčkou, posypané petrželí a strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.