Bucatini s mušlemi a krevetami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
14 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu "al dente", scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Na oleji smažíme za stálého míchání při střední teplotě nakrájené jarní cibulky, nasekanou chilli papričku a krevety. Přidáme přepůlené hřebenatky a zprudka je smažíme 1-2 minuty. Směs odstavíme, vmícháme koriandr, citronovou šťávu, chilli omáčku a rybí omáčku.
  • 3
    Těstoviny pokapeme sezamovým olejem, potom přidáme směs s krevetami a lehce promícháme. Zdobíme hoblinkami citronové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.