Bucatini s pancettou a ostrou tomatovou omáčkou

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bucatini uvaříme v osolené vodě ve velkém hrnci do změknutí.
  • 2
    Pancettu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno a dáme restovat na pánev na olej /extra panenský/.Až zesklovatí přidáme konzervovaná nakrájená rajčata a vločky červené papričky.Restujeme asi 15 minut na mírném ohni.
  • 3
    Scezené těstoviny přidáme na pánev a dvě minuty mícháme při střední teplotě.Vše přendáme do nahřáté mísy a posypeme nastrouhaným pecorinem. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.