Bucatini s rajčatovou omáčkou a ovčím sýrem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
944 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
51 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme kapku olivového oleje a orestujeme na něm na nudličky nakrájenou slaninu. Přilijeme víno a když se odpaří, přidáme do pánve loupaná rajčata se lžící protlaku. Zvolna vaříme a podle potřeby přilijeme trochu vody z vaření těstovin.
  • 3
    Vařené těstoviny slijeme a z cedníku rovnou vyklopíme do pánve s omáčkou. Dochutíme pepřem a přidáme trochu nastrouhaného sýru. Vše ještě chvíli povaříme.
  • 4
    Při podávání každou porci hustě posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.