Bůček pečený na zelí

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1213 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
119 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
259 mg
Cukr
74 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky, česnek rozdrtíme, kysané zelí překrájíme, maso nakrájíme na středně silné plátky a osolíme. Pekáč vytřeme sádlem.
  • 2
    V rendlíku vyškvaříme slaninu, přimícháme zelí a čtvrt hodiny dusíme.
  • 3
    Dno pekáče vyložíme zelím, na něj položíme plátky bůčku, posypeme česnekem, kmínem a majoránkou. Přilijeme pivo a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké a má křupavou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 20. 10. 2019
Bůček pečený na zelí
Vynikající 😀
Anonymní uživatel
ne 10. 12. 2017
Bůček pečený na zelí
dnes jsem tento recept použil misto ryby omačky jsem dal worčestrovku a vše super sice ne jako s kfc ele super