Bůček v pivním těstíčku
25 min.
Ingredience
- 2lžíceTuk
- 600gramůVepřový bok
- 0,25lžičkaKmín mletý
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 120gramůSýr Eidam cihla 30%
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 100gramůMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1384 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
132 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
23 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Nepříliš tučný bůček nakrájíme na středně silné plátky, osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku. Smažíme v rozpáleném tuku.
- 2Na těstíčko v míse vymícháme strouhaný sýr, pivo a mouku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.