Bůček v zelí a rajském protlaku

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
44 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
10 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček nakrájíme na menší kostky a na pánvi opečeme. Na vypečeném tuku z bůčku osmažíme cibuli nadrobno, přidáme zelí nakrouhané na nudličky a opečený bůček a necháme dusit doměkka, případně podléváme vodou. Přidáme protlak, osolíme, opepříme, osladíme, vmícháme světlou jíšku z másla a mouky a povaříme do zhoustnutí. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.