Bůčková roláda dušená na pivu

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1080 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
106 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
343 mg
Cukr
134 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček bez kostí dobře rozklepeme, do masa vetřeme drcený česnek, posypeme paprikou, kmínem, solí a srolujeme. Roládu převážeme potravinářským provázkem nebo nití, vložíme do kastrolu, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka.
  • 2
    Roládu vyjmeme, necháme mírně vychladnout, zabalíme do fólie a v lednici necháme ztuhnout. Před podáváním odstraníme provázek, roládu krájíme šikmým řezem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.