Bulharská polévka s rýží a jablkem
80 min.
Ingredience
- 100gramůTelecí maso přední
- 20gramůRýže loupaná
- 2lžíceJogurt bílý
- 1kusVejce slepičí
- 60gramůJablka
- 60gramůKedlubna
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
6 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a uvaříme doměkka.
- 2Osolíme, přidáme zvlášť uvařenou rýži a oloupané, nakrájené jablko.
- 3Nakonec hotovou polévku zalijeme jogurtem s rozmíchaným vejcem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.