Bulharská pomazánka
10 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůSalám měkký
- 2lžíceProtlak rajčatový sterilovaný
- 3lžíceOmáčka tatarská
- 1kusOkurky nakládané
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Měkký salám nameleme nebo jemně nastrouháme do mísy.
- 2Přidáme nastrouhanou okurku, rajčatový protlak, tatarskou omáčku a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Vše promícháme a pomazánku případně mírně osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.