Bulharské karbanátky z mletého masa se sýrem
35 min.
Ingredience
- 350gramůHovězí maso mleté
- 350gramůVepřové maso mleté
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5decilitrHovězí vývar základní
- 150gramůSýr Čedar
- 1decilitrOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
733 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
60 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Poté k masu přidáme nakrájenou cibuli a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.