Burgské kotlety na smetaně
55 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové kotlety
- 1kusCibule
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 5decilitrůVoda pitná
- 9gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 150gramůUzené maso vařené
- 400gramůZelí kysané
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 50gramůProtlak rajčatový
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
35 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Přidáme protlak a orestujeme. Na tento základ vložíme naklepané, nasolené a opepřené kotlety, podlijeme a zakryté pozvolna dusíme, průběžně podléváme vodou. Když je maso poloměkké, přidáme uzené maso nakrájené na kostky a kysané zelí a společně dodusíme doměkka. Když je maso hotové, zalijeme smetanou, necháme chvíli povařit, případně dosolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.