Burgundské rumpsteaky

19 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, z masa odstraníme tuk.
  • 2
    Ve větší pánvi rozpálíme olej s máslem a steaky nakrájené z roštěné na něm prudce opečeme. Z každé strany 3 minuty, aby uvnitř zůstaly růžové. Přendáme na mísu, osolíme, opepříme a zakryté necháme v teple.
  • 3
    Do pánve k výpeku přidáme cibuli a dusíme 5 minut doměkka.
  • 4
    Hnědou omáčku podávanou k pečeni smícháme s vínem a vodou. Přidáme do pánve a vaříme asi 3 minuty, až zhoustne.
  • 5
    Omáčkou přelijeme maso a ihned podáváme.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.