Buritos

45 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tortilly zabalíme do alobalu a necháme ohřát v troubě, aby změkly.
  • 2
    Nasekanou cibuli osmahneme na oleji, nesmí zhnědnout. Přidáme fazolovou pastu, nebo masovou směs a prohřejeme.
  • 3
    Směs vložíme lžící do středu každé tortily, poklademe salátem, strouhaným sýrem, rajčaty a posypeme pažitkou.
  • 4
    Po stranách přeložíme, aby vznikl dlouhý obdélníkový balíček. Náplň musí být zcela uzavřená.
  • 5
    Buritos položíme do zapékací nádoby, zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě asi 20 minut.
  • 6
    Na talíři polijeme omáčkou taco, ozdobíme zakysanou smetanou a posypeme sekaným koriandrem. Podáváme s rýží a guacamole.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.