Buritos
45 min.
Ingredience
- 6kusůTortilla
- 60mililitrůOmáčka Guacamole
- 450gramůFazolová pasta
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 2kusyRajčata
- 120gramůSýr Gouda 45%
- 120mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1kusSalát hlávkový
- 2lžícePažitka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tortilly zabalíme do alobalu a necháme ohřát v troubě, aby změkly.
- 2Nasekanou cibuli osmahneme na oleji, nesmí zhnědnout. Přidáme fazolovou pastu, nebo masovou směs a prohřejeme.
- 3Směs vložíme lžící do středu každé tortily, poklademe salátem, strouhaným sýrem, rajčaty a posypeme pažitkou.
- 4Po stranách přeložíme, aby vznikl dlouhý obdélníkový balíček. Náplň musí být zcela uzavřená.
- 5Buritos položíme do zapékací nádoby, zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě asi 20 minut.
- 6Na talíři polijeme omáčkou taco, ozdobíme zakysanou smetanou a posypeme sekaným koriandrem. Podáváme s rýží a guacamole.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.