Burteto

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Před přípravou ryby si připravíme kořeněný nálev:
  • 2
    1 dl olivového oleje smícháme s 3 dl vody, přidáme sůl, pepř, sladkou a pálivou papriku, vše promícháme a dáme do kastrolu.
  • 3
    Mořskou rybu očistíme, vykucháme a omyjeme.
  • 4
    Na míse naporcovanou rybu pokapeme citronovou šťávou a necháme pár minut odpočinout.
  • 5
    Očištěnou cibuli nakrájíme na plátky a krátce povaříme v kořeněném nálevu, pak do nálevu přidáme naporcovanou rybu a vaříme přibližně 20 minut.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.