Burteto
40 min.

Ingredience
- 250gramůCibule
- 1,5kilogramyMořská štika - filety
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 3decilitryVoda pitná
- 1decilitrOlej olivový
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Před přípravou ryby si připravíme kořeněný nálev:
- 21 dl olivového oleje smícháme s 3 dl vody, přidáme sůl, pepř, sladkou a pálivou papriku, vše promícháme a dáme do kastrolu.
- 3Mořskou rybu očistíme, vykucháme a omyjeme.
- 4Na míse naporcovanou rybu pokapeme citronovou šťávou a necháme pár minut odpočinout.
- 5Očištěnou cibuli nakrájíme na plátky a krátce povaříme v kořeněném nálevu, pak do nálevu přidáme naporcovanou rybu a vaříme přibližně 20 minut.
- 6
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.