Bylinková jarní šťáva
14 min.
Ingredience
- 200gramůKopřiva
- 100gramůPampeliška květ
- 100gramůGrešík Jitrocel list
- 50gramůŠťovík
- 5lžicFialka květ
- 5lžicSedmikráska
- 1kusPomeranče
- 1kusHrušky
- 1kusJablka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
31 g
Cukr
49 g
Postup přípravy
- 1Vršky s mladými listy kopřiv, mladé pampeliškové a jitrocelové listy, šťovík, fialku - květ, sedmikrásku - květ, omyjeme a dáme do odšťavovače. Omytý pomeranč oloupeme, dužinu pokrájíme. Jablko a hrušku omyjeme, rozkrojíme, vykrojíme jadřince a ovoce přidáme k bylinkám do odšťavovače.
- 2Šťáva z bylinek je chutná a hlavně zdravá. Podáváme ji hned čerstvou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.