Bylinková jarní šťáva

14 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
31 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vršky s mladými listy kopřiv, mladé pampeliškové a jitrocelové listy, šťovík, fialku - květ, sedmikrásku - květ, omyjeme a dáme do odšťavovače. Omytý pomeranč oloupeme, dužinu pokrájíme. Jablko a hrušku omyjeme, rozkrojíme, vykrojíme jadřince a ovoce přidáme k bylinkám do odšťavovače.
  • 2
    Šťáva z bylinek je chutná a hlavně zdravá. Podáváme ji hned čerstvou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.