Bylinková pomazánka na pečivo

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
38 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
143 mg
Cukr
64 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bazalku, petrželku kudrnku a kopr omyjeme, vodu setřepeme a otrhané lístky bylinek dáme do hlubší nádoby. Přidáme nadrobno pokrájený větší stroužek česneku, pokrájené mandlové lupínky, sůl, bílý pepř, tavený sýr a olivový olej. Směs rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka. Nakonec přidáme 2 lžíce nastrouhaného sýru.
  • 2
    Pomazánku přendáme do sklenice, dobře uzavřeme a dáme do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.