Bylinkové karbanátky

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
86 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
629 mg
Vápník
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé bylinky dobře opláchneme pod tekoucí vodou, nasekáme je a promícháme.
  • 2
    Z mletého masa vytvarujeme karbanátky, které z obou stran osolíme a opepříme. Potom je obalíme v nasekaných bylinkách a v hladké mouce.
  • 3
    Vzniklé karbanátky smažíme v horkém oleji do zlatova.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.