Bylinkové karbanátky
40 min.
Ingredience
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 300gramůMaso mleté - mix
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej olivový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
86 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
629 mg
Vápník
1 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvé bylinky dobře opláchneme pod tekoucí vodou, nasekáme je a promícháme.
- 2Z mletého masa vytvarujeme karbanátky, které z obou stran osolíme a opepříme. Potom je obalíme v nasekaných bylinkách a v hladké mouce.
- 3Vzniklé karbanátky smažíme v horkém oleji do zlatova.
- 4Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hlávkovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.