Bylinkový dresink se špaldou
50 min.
Ingredience
- 50gramůPšenice Špalda
- 10gramůBujón bylinkový
- 100gramůJogurt bílý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceOlej olivový
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
611 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Špaldu propláchneme teplou vodou. Uvaříme ji dostatečném množství osolené vody a bujónem do měkka. Špaldu scedíme.
- 2Smícháme jogurt, olej, pepř, cukr, citronovou šťávu a sůl. Bylinky opláchneme a najemno nasekáme. Společně se špaldou je přimícháme do jogurtu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.