Bylinkový pilaf

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
494 mg
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém másle zpěníme nasekanou cibuli, přisypeme propláchnutou rýži a 5 minut restujeme. Přilijeme vodu, osolíme, opepříme, vložíme bylinky a přivedeme k varu. Zamícháme, přiklopíme pokličkou a stáhneme oheň.
  • 2
    Vaříme 20 minut, odstavíme a ještě 10 minut necháme pod pokličkou dojít.
  • 3
    Nakonec rýži prokypříme vidličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.