Calzone s prosciuttem a mozzarellou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1487 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
53 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Základní těsto na pizzu rozdělíme na dva díly. Každý z dílů rozválíme na kolo o průměru 30 cm a přendáme na olivovým olejem potřený a kukuřičnou moukou posypaný plech.
  • 2
    Na polovinu kola dáme nakrájenou mozzarellu a prosciutto, navrch přiložíme srdíčko z artyčoku, osolíme a opepříme. Poté přehneme druhou, prázdnou polovinu těsta přes náplň. Okraje pevně stiskneme a zahneme nahoru. Hotovu kapsu potřeme olivovým olejem a necháme při 230 °C péct cca 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.