Candát na rajčatech a žampionech
55 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Candáta vykucháme, omyjeme a osušíme. Maso osolíme, okmínujeme a dusíme na polovině másla.
- 2Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme očištěné žampiony pokrájené na tenké plátky, osolíme, posypeme mletou paprikou a podusíme na zbylém másle doměkka.
- 3Hotovou rybu upravíme na mísu a obložíme rajčaty se žampiony. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.