Candát na sardelích

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, podusíme na polovině dávky másla.
  • 2
    Sardelové řezy nasekáme, jemně nakrájíme petržel a cibuli. Vše vložíme na rozpuštěné máslo a necháme zpěnit. Přidáme mouku, mírně upražíme, zalijeme vodou, povaříme a procedíme.
  • 3
    Do omáčky rozkvedláme kyselou smetanu, prohřejeme a nalijeme na porce ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.