Candát na víně s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 120gramůRajčata
- 5decilitrůVíno bílé
- 20gramůCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 240gramůCandát obecný
- 20gramůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
930 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Candáta naporcujeme, cibuli nakrájíme na drobné kostičky, rajčata nakrájíme na plátky.
- 2Candáta osolíme, opepříme a orestujeme na polovině rozpáleného oleje. V malé pánvičce na zbylém oleji zpěníme cibuli. Osmaženou vložíme do zapékací misky, na ni položíme porce ryby a plátky rajčat a misku vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C. Po deseti minutách rybu podlijeme vínem a pečeme, až ryba změkne.
- 3Jako přílohu volíme vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.