Candát na víně s rajčaty

40 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
930 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Candáta naporcujeme, cibuli nakrájíme na drobné kostičky, rajčata nakrájíme na plátky.
  • 2
    Candáta osolíme, opepříme a orestujeme na polovině rozpáleného oleje. V malé pánvičce na zbylém oleji zpěníme cibuli. Osmaženou vložíme do zapékací misky, na ni položíme porce ryby a plátky rajčat a misku vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C. Po deseti minutách rybu podlijeme vínem a pečeme, až ryba změkne.
  • 3
    Jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.