Candát po italsku
65 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaMajoránka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusCandát obecný
- 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
89 mg
Cukr
59 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou rybu nakrájíme asi na 6 porcí. Vložíme je do zapékací mísy, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Nakonec maso zalijeme rajčatovým protlakem a navrch položíme vločky másla.
- 2Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.