Candát pošírovaný
45 min.
Ingredience
- 1hrstKopr čerstvý
- 600mililitrůVývar rybí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 100mililitrůVíno šumivé (sekt)
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyHřebenatka
- 800gramůCandát obecný
- 1lžičkaSardelová pasta
- 0,5šálekCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
16 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rozmrazenou zeleninu povaříme 8 minut v rybím vývaru. Poté vyjmeme, necháme okapat a udržujeme v teple.
- 2Filety z ryb opereme, osušíme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Do zbytku vývaru přilijeme sekt, rozpustíme v něm sardelovou pastu a filety povaříme 7 minut na mírném ohni.
- 3Hřebenatky podusíme 2 minuty na rozpáleném pepřovém másle.
- 4Směs ze zeleniny rozdělíme na talíře, filety položíme do středu, na filety dáme hřebenatky, ozdobíme nasekaným koprem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.