Candát pošírovaný se zeleninou

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu smícháme s vínem a přivedeme k varu. Celer, mrkev a pórek očistíme a pokrájíme na hrubší nudličky. Společně s bobkovým listem, vymačkanou šťávou z citronu a novým kořením přidáme do vody, osolíme a opepříme a zvolna cca 3 minuty povaříme.
  • 2
    Vložíme porce candáta a necháme zvolna 10-12 minut táhnout. Již nevaříme.
  • 3
    Poté maso a zeleninu vyjmeme z vývaru, rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.