Candát s hříbky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
998 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce candáta osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Maso zprudka opečeme na oleji na pánvi a vyjmeme.
  • 2
    Na výpeku podusíme očištěné, nakrájené hříbky s jemně nasekanou cibulí. Zalijeme smetanou a krátce povaříme. Osolíme, opepříme a vsypeme nasekanou petrželku.
  • 3
    Omáčku přelijeme přes porce pečeného candáta a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.