Candát s kedlubnami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce ryby omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky a osmahneme na lžíci másla. Zalijeme vínem a chvíli podusíme. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme asi 5 minut.
  • 3
    Solamyl rozmícháme ve lžíci vody, přidáme ke kedlubnám a necháme přejít varem. Vmícháme zakysanou smetanu.
  • 4
    Připravené porce candáta opékáme na lžíci rozehřátého másla asi 2 minuty po obou stranách.
  • 5
    Kedlubny rozdělíme na talíře, na ně upravíme porce ryby a vše posypeme omytou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.