Candát s ovčím sýrem

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
80 mg
Cukr
262 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Candáta očistíme a rozkrojíme na poloviny. Páteř vykrojíme a maso nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet 5 minut.
  • 2
    Porce obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a na oleji zvolna opečeme po obou stranách.
  • 3
    Krátce před dopečením posypeme maso nastrouhaným ovčím sýrem promíchaným s bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.