Candát s ovčím sýrem
50 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 1lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kilogramCandát obecný
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
80 mg
Cukr
262 mg
Postup přípravy
- 1Candáta očistíme a rozkrojíme na poloviny. Páteř vykrojíme a maso nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet 5 minut.
- 2Porce obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a na oleji zvolna opečeme po obou stranách.
- 3Krátce před dopečením posypeme maso nastrouhaným ovčím sýrem promíchaným s bylinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.