Candát s perníkovou strouhankou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osolíme a opepříme. Perník nastrouháme a smícháme se změklým máslem do lepivé strouhanky.
  • 2
    Olej rozpálíme a krátce na něm osmahneme rybu, položenou kůží dolů. Poté maso přendáme do zapékací mísy neopečenou stranou nahoru, pokryjeme perníkovou strouhankou a dáme péct při 190°C na cca 10 minut, než strouhanka ztuhne. Rybu servírujeme s plátkem pomeranče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.