Candát se sýrem a špenátem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na části rozehřátého oleje osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme špenát, citronovou šťávu a dusíme.
  • 2
    Očištěného candáta naporcujeme a na zbylém oleji ho v pánvi zprudka opečeme z obou stran.
  • 3
    Na dno zapékací mísy vložíme špenát, na něj položíme opečené porce candáta, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Pokrm zapékáme asi 10 minut v silně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.