Candát se zeleninou a ovčím sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěných polovin candáta vykrojíme páteř a maso nakrájíme na porce. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Maso obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a osmažíme na másle.
  • 3
    Na talíři ozdobíme osmažené porce ryby nakrájenými rajčaty, paprikami a okurkami. Nakonec pokrm posypeme nastrouhaným ovčím sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.