Candát se zeleninou a ovčím sýrem
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2kusyRajčata
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusOkurka salátová
- 4lžíceSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůCandát obecný
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusVejce slepičí
- 125gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z očištěných polovin candáta vykrojíme páteř a maso nakrájíme na porce. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
- 2Maso obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a osmažíme na másle.
- 3Na talíři ozdobíme osmažené porce ryby nakrájenými rajčaty, paprikami a okurkami. Nakonec pokrm posypeme nastrouhaným ovčím sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.