Candát v pikantní omáčce
45 min.
Ingredience
- 900gramůCandát obecný
- 0,25lžičkaSůl
- 40mililitrůOlej rostlinný
- Na omáčku
- 1lžičkaZázvor mletý
- 0,5lžíceCukr krupice
- 0,5lžíceCitronová šťáva
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceSójová omáčka
- 80mililitrůVíno bílé
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
217 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybu vykucháme, očistíme (necháme ji vcelku s hlavou i ocasem), přes tělo do ryby uděláme hlubší zářezy a osolíme. Rybu z obou stran osmažíme na oleji.
- 2V mezičase připravíme omáčku. Na oleji zpěníme koření s cukrem a rozdrceným česnekem. Poté přidáme zbylé suroviny, povaříme.
- 3Rybu naporcujeme a podáváme s omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.